Monday, 16 Sep 2013

150 jaar spoor Amersfoort

Afgelopen zondag vond op de Wagenwerkplaats in Amerfoort de publieksdag ‘150 jaar spoor Amersfoort’ plaats met allerlei oude treinen die je kon bezichtigen. Ook was in het kader van Open Monumentendag de wisselloods geopend. Bovendien had ik me opgegeven als belangstellende voor een rondleiding in het NS Simulatorcentrum en zowaar werd ik uitgekozen en mocht ik een trein van Schiphol naar Breukelen rijden. Geweldig om te doen en best een uitdaging…

15jaarspoorAmersfoort

Een fotograaf van het Algemeen Dagblad zette mij op de foto en een journalist stelde enkele vragen. Vandaag verscheen er een artikel in de krant en dat bevestigde mijn beeld van het AD: slechte krant, fouten in het artikel, en verkeerd en onterecht overdreven quoten.


Leave a Reply