Sunday, 23 Apr 2006

Printen

Al lang zocht ik naar een met de Mac compatible printer. Liefst een laser, want zo’n andere droogt uit, en dat is eigenlijk niet handig. Tot we gisteren even bij de Hema binnenliepen, bewapend met kortingsstickers en andere kaarten.

Daar stond ie. Een all-in-one. Door mij altijd verfoeid. Nu niet meer. Nu is het goed.

All in OneHij kostte 35 euro. Voor een scanner. Een printer. Een stand-alone copier. En compatible met de mac! Ongelofelijk. Een echter HP printer. Daar ging dus 15% sticker korting af, en dan nog eens 10% vanwege mijn werkgever. Al is het een

ouder model; ik ben erg tevreden. Ik ben wel benieuwd wat die cartridges doen…


2 Responses to “Printen”

  1. Martijn Says:

    cartridges zijn, in combo, zo’n 45 euro. 😛

  2. Martijn Says:

    25 zelfs, bij 123inkt.nl

Leave a Reply